Τελετή Απονομής Υποτροφιών Πανεπιστημίου Πειραιώς

29 Ιανουαρίου, 2018

Τελετή Απονομής Υποτροφιών Πανεπιστημίου Πειραιώς

32 ΧΟΡΗΓΟΙ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ 49 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, το Τμήμα και οι εκπρόσωποι 32 Χορηγών, βράβευσαν τους 49 καλύτερους φοιτητές / φοιτήτριες του Τμήματος που διακρίθηκαν με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Η βράβευση ξεκίνησε με την απονομή υποτροφιών από τους χορηγούς που φέρουν θεσμικό χαρακτήρα, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και εν συνεχεία ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τις εταιρίες-χορηγούς, ανάμεσα τους και ο Όμιλος Φειδάκη.

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε το 1991, πρώτο χρόνο λειτουργίας του Τμήματος για τους τότε 8 καλύτερους φοιτητές και συνεχίζεται κάθε χρόνο με την πολύτιμη αρωγή Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία επέδειξαν υψηλή εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ο Όμιλος Φειδάκη υποστηρίζει ενεργά το θεσμό από το 2012. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τη συστηματική προσπάθεια του Τμήματος για την αναβάθμιση των σπουδών, την ανάδειξη της αριστείας και για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, που πρωτεύουν και μοχθούν καθημερινά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν 16 μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος που έλαβαν υποτροφία αριστείας με τη μορφή απαλλαγής διδάκτρων, από τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος, στα οποία φοιτούν.

Δείτε περισσότερα εδώ.