MIDEA Σειρά Ultimate Comfort

13 Οκτωβρίου, 2017

MIDEA Σειρά Ultimate Comfort

Νέα σειρά κλιματιστικών Ultimate Comfort με νέα τεχνολογία συμπιεστή Inverter Quattro και ψυκτικό υγρό R32.
Η τεχνολογία Inverter Quattro επιτρέπει στο σύστημα λειτουργίας να παραμετροποιείται με βάση τις πραγματικές συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου, επιτυγχάνοντας μία αδιαβάθμητη προσαρμογή σε όλο το εύρος των στροφών του συμπιεστή. Η επίτευξη άνεσης γίνεται πολύ γρήγορα μέσω της λειτουργίας Flash Cooling, οικονομικά λόγω του iEco Mode και ήσυχα αφού ο εκπεμπόμενος θόρυβος περιορίζεται στα 18dB(A).

Το κλιματιστικό διαθέτει αισθητήρα ελέγχου υγρασίας , προσαρμόζοντας το επίπεδο της σχετικής υγρασίας από 30% έως 90%. Παράλληλα, με τον ειδικό εξοπλισμό Air Magic φιλτράρεται διπλά ο αέρας, απομακρύνοντας βακτήρια και σκόνη, ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα και δίνοντας μια αίσθηση ενυδάτωσης στο δέρμα. Μέσω του ειδικού διαχύτη Coanda Deflector, του βελτιστοποιημένου σχεδιασμού του στομίου εξαγωγής και του
πρωτοποριακού διάτρητου διαφράγματος με τις εκατοντάδες οπές, ο αέρας διαχέεται σωστά τριγύρω σας για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
Οι λειτουργιές αυτοκαθαρισμού, αυτοδιάγνωσης και ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού υγρού εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και βοηθάνε στην επιμήκυνση της ζωής του κλιματιστικού.